Integer, zuiver, kordaat.

Omdat het anders kan

De uitvaartwereld verandert omdat uitvaartwensen van mensen veranderen. Er is volop behoefte aan unieke en persoonlijke uitvaarten. Een afscheid dat recht doet aan de unieke levensfilosofie van overledene. Dat verhaal moet worden verteld. ZUIVER Uitvaartverzorging

Dit levensverhaal en de uitvaartwensen zijn het uitgangspunt waarbij ik inspirerend meedenk en samen met u de stappen richting een persoonlijke en unieke uitvaart maak. Zo regisseren we met elkaar een uitvaart die een blijvende goede herinnering is, een monument als fundament om verder te gaan.

Niet omdat het anders moet

Ik doe mijn werk met passie en warmte, omdat ik het alleen vanuit m’n hart kan. Ik wil daarom graag door u als nabestaande, gevoed worden met het verhaal van uw dierbare. Hierbij hoop ik ook onuitgesproken wensen bij u als nabestaande op te vangen. Dat het anders kàn, wil niet zeggen dat het anders moet. Er zijn geen goede of foute keuzes zolang ze maar doordacht en weloverwogen genomen worden. Een afscheid passend bij de overledene en voor de nabestaanden een troostende herinnering, daar gaat het om.

Het besef van het verlies is er niet in één keer; er ontstaat langzaam een nieuwe werkelijkheid. Rust, tijd en ruimte is nodig om te beseffen wat er is gebeurd en wat de volgende stappen moeten zijn. Ik zorg voor die rust en ruimte en organiseer wat er geregeld moet worden.

Omdat mijn roots in Twente liggen, weet ik passende locaties te noemen en kan ik creatief meedenken in mogelijkheden.

Integer, zuiver, kordaat. Ik ben er trots op dat ik uw uitvaartbegeleider mag zijn.