U bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider

Ook als u een verzekering heeft bij bijv. DELA, Monuta of Yarden, kan ik de uitvaart voor u verzorgen. Vaak denken mensen dat ze, als ze verzekerd zijn bij een bepaalde maatschappij, ze verplicht én meteen daar het overlijden van hun dierbare moeten melden. Maar dat is niet het geval. U bent namelijk volledig vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider.

Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe het zit met uw verzekering? Ik kijk graag met u naar de inhoud van de verzekering. Als het een kapitaalverzekering is, krijgt u een bedrag (het verzekerde bedrag) uitgekeerd. Als het een zogenaamde naturaverzekering betreft, dan krijgt u een pakket aan diensten en producten geleverd. Uw verzekeraar bepaalt de inhoud van dit pakket. U kunt wel afwijken van dit pakket, maar dit kan zorgen voor extra kosten. Als u een uitvaartverzekering heeft, verzorg ik graag de administratieve en financiële afhandeling hiervan voor u.

Graag vooraf inzicht?

Vindt u het fijn om vooraf, zonder directe aanleiding, alvast enig inzicht in de kosten van een uitvaart te hebben of om te weten hoe het zit met uw huidige verzekering? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Eén telefoontje naar de verzekeraar is vaak al genoeg, het kan zoveel opluchting en duidelijkheid geven, zowel voor u als uw familie.

Omdat ik duidelijkheid in mijn bedrijfsvoering belangrijk vind, zijn mijn Algemene Voorwaarden gedeponeerd.