Verzorgd door
Christel Bruggink

Een blijvende herinnering

Steeds vaker wordt een afscheid vastgelegd door een professionele rouwfotograaf. Of wordt er een video-reportage gemaakt van de uitvaart. Waarom ook niet. Ook bij andere levensevenementen wordt er gezorgd voor vastlegging. Als het goed is, is het afscheid een moment waar u, ondanks alles, graag aan terug denkt. De kans is groot dat er op de dag van de uitvaart dingen langs u heen gaat. Het is fijn om op een later moment foto’s van het afscheid te bekijken, als anker van een blijvende herinnering. Ik heb contacten met uitvaartfotografen en ben u graag behulpzaam bij de keuze van een uitvaartfotograaf die bij u past.

Sieraden

Als u dit fijn vindt, maken we een vingerafdruk van uw dierbare. Een vingerafdruk kan een blijvende herinnering worden, bijvoorbeeld door deze op een later moment te verwerken in een sieraad. Ik laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Als uw dierbare wordt gecremeerd, zijn er diverse mogelijkheden om een gedeelte van de as te laten verwerken. Bijvoorbeeld door een glasbedel met as te laten maken of door een as-sieraad te laten ontwerpen.

De kleding van een overleden dierbare kan worden verwerkt in een kussen, knuffel of plaid. Zo worden de zachte blouse en die kleurrijke wintertrui een tastbare herinnering die troost kan bieden, zowel bij kinderen als volwassenen.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie