Wat te doen bij overlijden

De wereld staat stil op het moment dat uw dierbare overlijdt. Er is geen enkele reden om overhaast te handelen. U mag en u kunt alles in uw eigen tempo en rustig in gang zetten.
Neemt u die tijd.

Als eerste meldt u het overlijden bij uw (huis)arts. Zij of hij komt vervolgens langs om officieel de dood te constateren en de zogenaamde verklaring van overlijden af te geven. Deze is nodig zodat ik later aangifte van overlijden bij de gemeente kan doen.

Ik ben dag en nacht bereikbaar

Ondertussen kunt u mij bellen, hierbij maakt het tijdstip niet uit. Ik ben dag en nacht bereikbaar op 06 – 44 32 27 66 en kom bij u langs wanneer het u schikt.
Vanaf het eerste moment zorg ik samen met u voor een persoonlijk afscheid. U kent uw dierbare het best en weet wat er bij hem of haar past. Wellicht zijn er wensen bekend bij u of familieleden.

Ik ondersteun en regel, geef advies en neem zorgen uit handen. Ik heb alle tijd om met u stap voor stap de te maken keuzes en de mogelijkheden door te spreken. Mijn streven is het om ervoor te zorgen dat u en iedereen die u lief is, met een goed gevoel terugkijkt op een moeilijke periode. Samen met u maken we de uitvaart van uw dierbare zo persoonlijk en warm mogelijk, een uniek afscheid.

Mijn werkgebied

Mijn werkgebied is Twente, dus of u nou in Almelo, Harbrinkhoek, Albergen, Tubbergen, Geesteren, Borne,  Oldenzaal, Hengelo of Enschede woont, ik begeleid en ontzorg u graag bij het afscheid en de uitvaart van uw dierbare.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie