Ik ben ZUIVER Christel

Ik ben ZUIVER Christel

Ik ben Christel Bruggink-Bruns, geboren en getogen in Almelo en getrouwd met Claudio. Samen hebben we drie dochters Julia, Brechje en Nina. Jaren werkte ik als personeelsadviseur en manager in de kinderopvang. Misschien herkent u het gevoel. Een fijne baan hebben, maar in je achterhoofd de wens om die andere weg in te slaan en je hart te volgen.

De waardevolle aspecten uit vorige functies wilde ik behouden. Ik genoot van het zuivere contact met collega’s, de motivatie en het enthousiasme achter hun ideeën. Dat raakte mij.

Vond het heerlijk te luisteren, samen plannen te maken en samen te werken aan creatieve oplossingen. Daarbij hoopte ik dat ik onzichtbaar het verschil maakte en hen kon laten stralen.

Ook ik heb verdriet en rouw van dichtbij meegemaakt. Wie niet. Hierbij ervoer ik hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, oprecht liefdevolle aandacht en deskundigheid is. Juist op de momenten dat je vol emoties keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, hoort, begrijpt en handelt. Iemand die je vertrouwt.

Christel Bruggnk | persoonlijke uitvaart Almelo
Christel Bruggink | Uitvaart Almelo

Zuiver(e) achtergrond

ZUIVER uitvaartbegeleiding is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaringen en motivatie. De vakopleiding bij Gaandeweg Uitvaarteducatie heeft vakinhoudelijke kennis aangereikt.

Fijne samenwerking met uitvaartbegeleidsters uit Twente en betrouwbare collega’s voor rouwvervoer, verzorging en rouwdrukwerk vormen de solide basis voor ZUIVER.

Wie ik ben, hoe ik graag werk en wat ik wil betekenen. In ZUIVER komt alles samen.
Ik ben ZUIVER Christel.

Uw uitvaartverzorger in Twente: Almelo, Borne, Hengelo, Harbrinkhoek, Albergen, Tubbergen Geesteren, Enschede, Oldenzaal en Dinkelland