Sterven is verhuizen naar het hart van degenen die van je houden (Manu Keirse)

Na de uitvaart

We hebben een periode intensief contact gehad dat na de uitvaart ten einde komt. Ik wil graag weten hoe het met u verder gaat, als u daar ook behoefte aan heeft. Graag kom ik enkele weken na de uitvaart bij u langs. Samen kijken we terug op de dagen rondom de uitvaart en op de afscheidsviering. Ik vind het waardevol om de bijzondere dagen die ik met u heb gedeeld, nogmaals de revue te laten passeren.

Zorgen erna-uitgave     

Handleiding Zorgen erna
ZUIVER | Zorgen erna-handleiding

De nieuwe situatie na de uitvaart, het ‘alleen verder moeten’ brengt veel gevolgen mee. Vooral in emotionele zin. Er zijn ook praktische zaken die, hoe moeilijk ook, geregeld moeten worden. U ontvangt van mij hiervoor in ieder geval de uitgave ‘Zorgen erna’, een duidelijke en handige leidraad voor de afwikkeling van allerlei zaken zoals: verklaring van erfrecht, afhandeling bankzaken en mogelijke uitkeringen.

Steeds meer laten overledenen ook een digitale erfenis na, een Facebookpagina, een Twitter- of Instagram-account. Het is van belang om ook hier zorgvuldig aandacht voor te hebben.

Het kan zijn dat er nog vragen overblijven waarbij ik u behulpzaam kan zijn. Dit doe ik graag.

Seizoenswandeling

Vier keer per jaar organiseer ik samen met Ilke Velthof een wandeling voor mensen in rouw of na verlies. Het startpunt varieert maar is altijd in de omgeving van het dal van Mosbeek in Vasse. Op 2 februari 2020 om 10.00 uur staat de winterwandeling gepland, meer info volgt. Wilt u meewandelen? Een mailtje of telefoontje volstaat: christel.bruggink@zuiveruitvaartbegeleiding.nl of 06-44322766.
                     wandeling voor mensen in rouw