Samen met u kijken we naar wensen en mogelijkheden

Kosten en verzekering

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Samen met u kijken we naar wensen en mogelijkheden die recht doen aan de overledene én passen binnen uw budget. Met creativiteit zoeken we naar andere oplossingen, altijd met als doel een persoonlijke uitvaart te regelen die bij u past. Of het nou gaat om de keuze voor een kist, rouwvervoer of de afscheidslocatie: er zijn diverse mogelijkheden met verschillende kosten. Ik neem u graag mee in de mogelijkheden. Zodra de belangrijkste keuzes zijn gemaakt, zorg ik voor een heldere kostenbegroting. U bent vooraf volledig geïnformeerd en wordt niet geconfronteerd met verrassingen achteraf!

Verzekering? Laat u goed informeren over de inhoud

Hebt u een uitvaartverzekering? Ik wikkel de verzekeringspolis graag voor u af met de verzekeraar, uitbetaling van het verzekerde bedrag kan dan snel plaatsvinden. U hoeft zich niet bezig te houden met zaken waar uw hoofd niet naar staat.

Tarief dienstverlening

Het basistarief voor mijn begeleiding van een uitvaart ligt tussen de € 1.495,- en € 1.645,-. Dit varieert omdat elke uitvaart anders is en het ene afscheid meer tijd vraagt dan het andere.

Wilt u al bij leven een indicatie van de mogelijke kosten van een uitvaart? Natuurlijk is dat mogelijk, ik kom hiervoor graag vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek.