Het invullen van de afscheidsviering

Uitvaartverzorging in alle rust en ruimte. Samen denken we na over de invulling van het afscheid. Bij een kerkelijk afscheid wordt vaak gesproken over de afscheidsviering. Aan de hand van de wensen van voorgaande dagen richten we het afscheid in. Alles kan, niks moet. Er is veel mogelijk. Als het gaat over locaties zoeken we naar een plek die ‘klopt’, of het nou de stamkroeg van de overledene is, de sportclub of de vertrouwde omgeving van de kerk. Ook qua rouwvervoer zijn er volop keuzes. De rouwauto blijft er. Maar hebt u al eens gehoord van een rouwbakfiets of de uitvaartbus? Ik bespreek de vele mogelijkheden graag met u.Uitvaartverzorging AlmeloEen uitvaart is geen dag uit iemands leven, het is iemands leven in één dag

Kinderen en/of kleinkinderen spelen misschien een rol. En mogelijk zijn er meerdere sprekers die de overledene willen eren. De muziek wordt gekozen, dit kan eventueel ook live ten gehore worden gebracht. Verschillende rituelen krijgen vorm en zorgen samen voor één geheel. We zoeken samen met u naar de persoonlijke invulling.

Gaandeweg ontstaat het draaiboek, dat gedurende de uitvaartweek verder wordt aangevuld. Het is de leidraad dat er voor zorgt dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat graag wilt.