Ik ben ZUIVER Christel.

Ik ben ZUIVER Christel

Ik ben Christel Bruggink-Bruns, geboren en getogen in Almelo, getrouwd met Claudio. Samen hebben we drie dochters Julia, Brechje en Nina. Jaren werkte ik als personeelsadviseur en manager in de kinderopvang. Misschien herkent u het gevoel. Een fijne baan hebben, maar in je achterhoofd de wens om die andere weg in te slaan. Je hart te volgen.

De waardevolle aspecten uit vorige functies wilde ik behouden want ik genoot van het zuivere contact met collega’s, de motivatie en het enthousiasme achter hun ideeën. Dat raakte mij.

Vond het heerlijk te luisteren, samen plannen te maken en samen te werken aan creatieve oplossingen. Daarbij hoopt ik dat ik onzichtbaar het verschil maakte en hen kon laten stralen.

Ook ik heb verdriet en rouw van dichtbij meegemaakt. Wie niet. Hierbij ervoer ik hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, oprecht liefdevolle aandacht en deskundigheid is. Want juist op de momenten dat je vol emoties keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, hoort, begrijpt en handelt. Iemand die je vertrouwt.

Zuiver(e) achtergrond

ZUIVER uitvaartbegeleiding is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaringen en motivatie. De vakopleiding bij Gaandeweg Uitvaarteducatie en een fijne samenwerking met een collega-uitvaartbegeleidster uit Twente vormen de solide basis voor ZUIVER.

Wie ik ben, hoe ik graag werk en wat ik wil betekenen. In ZUIVER komt alles samen.
Ik ben ZUIVER Christel.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie