U bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider

Ook als u een verzekering heeft bij bijv. DELA, Monuta of Yarden, kan ik de uitvaart voor u verzorgen. Vaak denken mensen dat ze, als ze verzekerd zijn bij een bepaalde maatschappij, ze verplicht én meteen daar het overlijden van hun dierbare moeten melden. Maar dat is niet het geval. U bent namelijk volledig vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider.

Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe het zit met uw verzekering? Ik kijk graag met u naar de inhoud van de verzekering. Als het een kapitaalverzekering is, krijgt u een bedrag (het verzekerde bedrag) uitgekeerd. Als het een zogenaamde naturaverzekering betreft, dan krijgt u een pakket aan diensten en producten geleverd. Uw verzekeraar bepaalt de inhoud van dit pakket. U kunt wel afwijken van dit pakket, maar dit zorgt voor extra kosten. Als u een uitvaartverzekering heeft, verzorg ik graag de administratieve en financiële afhandeling hiervan voor u.

Graag vooraf inzicht?

Vindt u het fijn om vooraf, zonder directe aanleiding, alvast enig inzicht in de kosten van een uitvaart te hebben of om te weten hoe het zit met uw huidige verzekering? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Omdat ik duidelijkheid in mijn bedrijfsvoering belangrijk vind, zijn mijn algemene voorwaarden gedeponeerd.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie