U bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider

Hebt u een verzekering afgesloten bij bijv. DELA, Monuta, Yarden of ieder ander, dan kan ik ook de uitvaart verzorgen. U bent namelijk volledig vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider.

Graag kijk ik met u naar de inhoud van de verzekering. Is het een kapitaalverzekering, krijgt u een bedrag uitgekeerd. Gaat het om een naturaverzekering, dan krijgt u een pakket aan diensten en producten en uw verzekeraar bepaalt de inhoud van dit pakket. U kunt altijd afwijken van dit pakket, al zijn daar wel kosten aan verbonden. De financiële afhandeling van een verzekering verzorg ik graag voor u.

Graag vooraf inzicht?
Vindt u het fijn om vooraf, zonder directe aanleiding, alvast enig inzicht in de kosten van een uitvaart te hebben of om te weten hoe het zit met uw huidige verzekering? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Omdat ik duidelijkheid in mijn bedrijfsvoering belangrijk vind, zijn mijn algemene voorwaarden gedeponeerd.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie