Samen met u kijken we naar wensen en mogelijkheden

Kosten en verzekering

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Samen met u kijken we naar wensen en mogelijkheden die recht doen aan de overledene én passen binnen uw budget. Met creativiteit zoeken we naar andere oplossingen, altijd met als doel een persoonlijke uitvaart te regelen die bij u past. Zodra de belangrijkste keuzes zijn gemaakt, zorg ik voor een heldere kostenbegroting. U bent vooraf volledig geïnformeerd en wordt niet geconfronteerd met verrassingen achteraf!

Het basistarief voor mijn begeleiding van een uitvaart ligt tussen de € 1.350,- en € 1.500,-. Dit varieert omdat elke uitvaart anders is en het ene afscheid meer tijd vraagt dan het andere.

Hebt u een uitvaartverzekering? Ik wikkel de verzekeringspolis graag voor u af met de verzekeraar, uitbetaling van het verzekerde bedrag kan dan snel plaatsvinden. U hoeft zich niet bezig te houden met zaken waar uw hoofd niet naar staat.

Nu uw uitvaart voorbereiden

U leidt zelf uw leven, dus waarom niet uw uitvaart. Ik kom graag met u uw wensen voor uw persoonlijke uitvaart doornemen en leg dit vast. U bent er dan zeker van dat het gaat zoals u wenst.

Meer informatie

U mag zelf uw begeleider kiezen

Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in de keuze voor uw uitvaartbegeleider. Wij zorgen voor een persoonlijke en warme invulling van de uitvaart en alles wat ervoor en erna moet worden geregeld.

Meer informatie

Omdat het anders kan

Ervaring leert hoe onontbeerlijk én troostend goede begeleiding, aandacht en deskundigheid is. Op de momenten dat je keuzes moet maken, is het belangrijk iemand naast je te hebben die luistert, begrijpt en handelt.

Meer informatie